Voicy's E kuld

 

Hvalpe Index Kuld E stamtavle

UGE 1 UGE 2 UGE 3-4 UGE 5 UGE 6-7 UGE 8

Lexis første kuld hvalpe kom til verden 8. april 2014 - på min fødselsdag :-)
Fødslen startede planmæssigt, men da Lexi er en lidt lang tæve med god plads, var hvalpene blevet alt for store og kunne ikke selv komme ud. De kom derfor til verden ved kejsersnit, som forløb godt. Lexi og hvalpene havde det efterfølgende godt, og hvalpene tager fint på.
Hvalpene er utroligt smukke med flotte aftegninger. Da det er Voicy's kuld E, og de er taget ved kejsersnit, bliver de alle døbt Emergency....

Voicy Emergency Hot Spot
Fødselsvægt: 308 g - kuldets eneste hanhund. Bliver formentlig meget mørk zobel som sin far. Stor hvid krave og blis. Lille brun "spot" på højre albue.

Voicy Emergency Hotshot
Fødselsvægt: 309 g - tæve, kuldets eneste tricolour - Bred krave til højre side, knap så bred i venstre. Bred blis.

Voicy Emergency Hot Pants
Fødselsvægt: 320 g - tæve, zobel. Ligner meget hanhvalpen. Da de begge har tydelig hvidfaktor, har de også hvid streg på ydersiden af bagbenene - heraf Hot Pants :-)

Voicy Emergency Hot Stuff
Fødselsvægt: 284 g - tæve, zobel. Eneste hvalp uden krave og blis. Har dog hvidfaktor med hvid op af ydersiden af bagbenene.

Farmand til hvalpene er Molehill's Devil's Dark Dressed Man kaldet Soccer. Soccer er en lækker hanhund, som i en meget ung alder allerede har opnået to Certifikater i udstillingsringen.
Begge hunde er smukke, glade, kælne og arbejdsvillige sheltier og selvfølgelig øjenlyst og hoftefotograferet uden anmærkninger.


Ahl's Wikipedia Wizard

(Salt City The Dark Knight x DKRLCH Ahl's Sassi Sashia)Molehill's Devil's Dark Dressed Man
(GrandGables Dressed To Impress x Shellove Honey Bee)


Herover: Soccer 5 mdr.

Til højre: Soccer 6 uger

Hvalpe Index