DKAGCH DKSPCH 1xCERT & BIM.
Zarvo´s American Rose Macy
13.10.2001 - 08.01.2013
(Am.Can.Ch. Wynstones Midnite Confession x DKCH Rainbeau´s Rose Garden)

 

Forside Familiebilleder Stamtavle Fra hvalp til voksen Agilitybilleder

Macy var min super smukke amerikanske sheltie. Hun havde en udstråling og personlighed, som gav hende mange fans. Det var med stor sorg, at jeg måtte sige farvel til MIN MACY i januar 2013. Det var vigtigt for mig, at hun kom herfra med sin store værdighed og stolthed i behold, og det var desværre nu. R.I.P. Macy!

Jeg er meget begejstret for Macys temperament, sunde bygning og frie bevægelser. Hendes udseende kommer meget tæt på mit idealbillede af en sheltie. Hun er opmærksom og kontaktsøgende og vil hilse på alle og har mange "fans" rundtomkring.

Macy ELSKER at jagte fugle - mest råger, kraver o.lign. Hun løber gerne efter dem, selvom de flyver oppe i luften. Jeg tror, hun drømmer lidt om at blive fuglehund, da hun også er god til at støve fasaner op. Hun er også en meget ivrig apportør.

Macy fik sit 1. og eneste kuld hvalpe d. 30/10 2003 efter Zarvo´s American Wind On The Road. Se mere her! Hun er nu desværre steriliseret efter en voldsom livmoderbetændelse, som ikke kunne kureres medicinsk.

I udstillingsringen har Macy 1 Certifikat & BIM placering samt 1. præmie med CK og 3. bedste tæve.
I agilityringen er Macy både Dansk Agility & Spring Champion!


4 mdr.


10 uger med apport !

Forside Familiebilleder Stamtavle Kayne&Macy Fra hvalp til voksen Agilitybilleder