Aconite Golden One Night

født 20.03.2010
(genetisk fri for PRA efter forældre)
(Aconite Golden Lovely Limbo x Karbits On The Wings Of Love)

Stamtavle Forside Familiebilleder


Glade Lava 27 mdr.
foto: Gitte Hoffmeister

Må jeg præsentere: LAVA :-)

Lava er min dværgpudel og lille agilityhund. Han er altid glad og fuld af godt humør - og det er ekstremt smittende - han kan udstråle glæde med HELE kroppen :-) Mange, som ellers ikke troede, at de skulle kunne komme til at holde af pudler, er vilde med ham, så han er en god reklame for racen.

Lava elsker legetøj og har udpræget bytteinstinkt.

Lava er fra et flot kuld på 7 (6 hanner og 1 tæve) af lutter mørke abrikoser. Lava var blandt de lyseste i kuldet og er også blevet lysere med alderen. Hans kaldenavn er inspireret af hans rødorange farve og det pudsige, at Vulkanen ved Eyjafjallajøkull på Island gik i udbrud samme dato, som han er født - så havde han været en sølvpudel, var navnet nok blevet Aske :-)

Lava er endt på ca. 34,5 cm. i højden og vejer godt 6 kg., så det er en super størrelse som agilityhund. God højde i lille klasse og tilpas med vægt til at kunne klare pose og vippe i god stil.

Lava er hurtig og dygtig på agilitybanen. Til stævner har vi lidt koncentrationsproblemer, da Lava ELKER mennesker. Han vil gerne hilse på dem ALLESAMMEN, så vi skal lige arbejde lidt mere på at fokusere på agilityen, som han ellers også elsker højt. Når først vi får styr på dette, og han løber til stævner som til træning, så bliver det rigtig godt!

Lava viser tydeligt, hvor ekstremt smidige og rappe på fødderne pudler er - ikke dårligt :-)

Jeg kalder selv Lava for den lille Stormhat - Lava Stormhat - dette skyldes, at hans kennelnavn Aconite er den latinske betegnelse for planten Stormhat (Wolfsbane på engelsk). Og man må sige, at Lava til tider har Storm i Hatten!


foto: Gitte Hoffmeister


Juli 2013


foto: Gitte Hoffmeister

foto: Gitte Hoffmeister

7 mdr

4 mdr

Lava 5 uger

Lava 7 uger


Lava og søskende 3 uger