DKAGCH DKSPCH LP1 DMAGH04 NMAGH04 SAG(hopp)CH
Zarvo´s Diva Golden Diamond
1/5 1998 - 11/1 2012
(Zarvo´s Thunder Storm x Rainbeau´s Angel Garden)

 

DK Index Familiebilleder Stamtavle Fra hvalp til voksen Agilitybilleder


Juli 2007: Svensk Spring Certifikat og ny Svensk Spring Champion!

Diva er en mahogny zobel Shetland Sheepdog tæve på ca. 33 cm. i skulder. Hun er 7/8 amerikansk afstamning. Hun er steriliseret, da hun er for lille som avlshund. Hun har dog en 1. præmie i udstillingsringen fra unghundeklassen.

Diva er en lille sheltie med et stort livsmod og arbejdsiver. Der skal ske noget hele tiden, og det skal gå stærkt. Hun er en ret støjende sheltie og holder sig bestemt ikke tilbage for at skælde ud på alt og alle. Hun er dog ikke så reserveret, som sheltier ofte er, og hun vil meget gerne hilse på fremmede og specielt børn.

Diva er efter min mening ret godt skruet sammen, det hele skulle bare være lidt større. Hun har et meget "stort" trav, og når vi cykler, er det hende, der sidst slår over i galop.

Til agility skal man være vågen for at kunne følge med Diva. Hun Elsker Agility og er meget hurtig. Hvis det ikke går stærkt nok, skal hun nok fortælle det. Det eneste problem, hun har, er hendes stress-niveau, der til tider er meget højt. Når det sker, kan hun gå helt i "selvsving", og så er det svært at få kontakt. Det nytter dog ikke at skælde ud, for det tager hun meget personligt, og samtidig er det jo kun fordi, hun er vild med sporten, at hun "kører" sådan op.

Diva er Kredsmester i Agility i 2003 og 2004. Hun har været på det danske landshold i agility til VM2002, NM2002, VM2003, VM2004 samt NM2004 med en individuel 12. plads ved VM2004 som det bedste resultat. Diva er derudover Danmarksmester for Hold 2004 samt Dansk Agility & Spring Champion. I november 2004 var Diva i Norge til Nordisk Mesterskab i agility. Hun blev tilkaldt i sidste øjeblik pga. afbud. Gitte Hoffmeister løb med hende deroppe, da jeg ikke lige kunne overskue at skulle afsted med så kort varsel. Det gik super! De løb fejlfrit i første gennemløb og var med til at sikre Danmark GULD for hold/små hunde 2004!!
I 2005 løb Diva agility med Berit Bilde -
se parret her! Det lykkedes dem at blive udtaget til landsholdet - først som reserver ved VM. Se billeder fra deres tur til VM i Spanien 2005. Og senere som deltagere ved Nordisk Mesterskab 2005 i december i Sverige. Her blev de Bedste Lille Danske ekvipage med en flot 5. plads.
I 2006 fortsatte de succeen og blev udtaget til det danske VM landshold til VM2006 i Basel - Schweiz - både til at løbe individuelt og for hold.
I 2007 fik Diva og Berit deres første titel sammen - nemlig Svensk Spring Champion. Dette var samtidig Divas først udenlandske titel.

Diva har boet permanent hos Berit siden 2005. Diva var min anden hund, og hun er ikke så glad for alle de unge hunde uden respekt for hende. Hos Berit er Diva primadonnaen, der får lov til mange ting, som terrierne ikke må :-) og det nyder hun i fulde drag.


"Skrid Unger! Dette er MIN tiger!"


en lykkelig hund!

DK Index Familiebilleder Stamtavle Fra hvalp til voksen Agilitybilleder