INTAGCH DKAGCH AG2004 DKSPCH LP1 SSPCH
Maliway Magic Moonlight
1/7 2000 - august 2010
(BorderShock Extacy Devil A1 x Dunja From Goat Valley B1)

 

DK index Pedigree US Index

Coy var min første Border Collie. "Coy" betyder bly og forlegen på engelsk, og det beskriver faktisk Coy meget godt. Han er en utrolig blid hund med et stort kontaktbehov.

Jeg havde Coy de første 18 mdr. af hans liv. Han var en super dejlig hund at træne med - lærte lynhurtigt og ELSKEDE at lave noget.
Vi
blev desværre blevet nød til at se os om efter et nyt hjem til Coy. Han havde det ikke godt i flokken, da hans temperament ikke kunne kapere sheltiernes "vimsen" og stress i nogle situationer. Samtidig er jeg for blød en fører til at støtte ham tilstrækkeligt i hans usikkerhed overfor andre hunde & mennesker. Han var begyndt at reagere på sin usikkerhed med aggression, som jeg ikke kunne afhjælpe.

Coy boede hos Majbritt, som har trænet og konkurreret med ham, siden hun overtog ham primo 2002. Jeg er lykkelig for, at det kunne lykkes, da de bare svingede så godt sammen. Jeg er meget taknemmelig for, at Coy fik mulighed for at fortsætte med sin store passion - AGILITY!

I 2004 opnåede de at blive Danske Spring Champions samt det fantastiske Årets Agilityhund 2004 i DKK. Som det første i 2005 blev de så Danske Agility Champions!! Super FLOT! I efteråret 2005 fik Coy & Majbritt så deres første udenlandske titel - nemlig det Svenske Spring Championat! og som det første i 2007 opnåede de en af de største titler - nemlig INTERNATIONAL AGILITY CHAMPION!!!

Coy was my Border Collie for the first 18 months of his life. He is a wonderful dog to work with really willing to please and fast to learn. Unfortunetely it didn't work out with him and our other dogs and I had some problems in situations with him and other dogs because of my own lack of confidence in such situations.

Well! we found the perfect new home for Coy. With Majbritt he won a great deal in Agility and got several titles. I am greatful that he has been able to continue in Agility - a sport he just LOVE!

And I am proud to be the one who learned him to love the sport so much :-)

DK index Pedigree US Index