Amazing Cavalier's Lorelei Magic
født 22.11.2012
(genetisk fri for EFS og CCS)
(Gayhalo Montreal x Amazing Cavalier's Cassiopeia Dream)

 

Forside Familiebilleder Stamtavle

Buffy er min søde Cavalier King Charles Spaniel. Hun er en lille glad og altid logrende hund. Buffy er en fin lille pige på ca. 31 cm. og knap 6 kg, men hun holder sig bestemt ikke tilbage selvom hun ikke fylder så meget.

Lexi har virkelig taget godt imod Buffy og er sød til at lege med hende. Se billeder af Lexi og Buffy, der hygger sig.
Lava synes også, at hun er spændende. Prøv at se denne søde
video af Buffy, der lægger op til leg.

Jeg træner altid tricks mv. med mine hvalpe, og Buffy er også meget lærenem. Hun har lært "elefanten", som hun viser på denne video.

Buffy er ud af en meget smuk familie, og hun kommer helt sikkert til at deltage på lidt skuer og udstillinger, så må vi se, hvor langt det rækker :-) Samtidig kommer hun også til at stifte bekendtskab med agility, når hun bliver ældre. I første omgang vil vi koncentrere os om almindelig hvalpelærdom og lidt tricks.

Tusind tak til Grethe for at lade denne dejlige cavalier flytte til Jedstedvej.

I august 2013 var Buffy så uheldig at blive bidt af en hugorm meget tæt på højre øje. Hovedet hævede voldsomt op i flere dage, men da hævelsen fortog sig, blev hun meget syg. Desværre havde hun reageret voldsomt på giften, og nyrerne satte helt ud. Efter væsketerapi i flere dage og fodring med sprøjte, da hun ikke selv ville spise, begyndte hun at komme sig og fungerer nu OK. Man kan heldigvis klare sig med under én nyre, så vi ved ikke, hvor stor hendes resterende kapacitet er. Det var godt nok en slem omgang for lille Buffy.


13 mdr.


7 mdr


16 uger 


mor DjoDjo med bror Louis og Buffy nederst. Bror HiHo i baggrunden.

 

Forside Stamtavle Familiebilleder